Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kustannustehokkaat ja kattavat työhyvinvointikampanjat

A2 Finlandilta saat kustannustehokkaasti kaikki fyysisen hyvinvoinnin osa-alueet kattavat kampanjat. Kampanjamme tyypillinen tavoite on saada aikaan parempi työkyky, johtoportaasta aina suorittavalle tasolle saakka. Työn teho ja laatu paranee, ja koko kampanjan kustannukset asiakas kattaa helposti jo pelkästään sairauspoissaolojen vähenemisestä syntyvistä säästöistä.

Työterveyslaitoksen laskurin mukaan laskettuna 50 hlö yritys säästää vuosittain vähintään 60 000 euroa, jos sairauspoissaolot vähenevät keskimäärin yhdellä päivällä, työtehon noustessa samalla edes 2%. Kattavimmankin kampanjamme kustannukset ovat vain murto-osan tästä summasta. 

 

Kattavat työhyvinvointikampanjat saat kauttamme alkaen vain 1 euro / hlö / kk.

Aktiivisuusmittarin sisältävät kampanjat alkaen vain 9 euroa / hlö / kk.

Aktiivisuusrannekkeen ja liikunnanohjauksen sisältävät kampanjat alkaen vain 15 euroa / hlö / kk.

Sykkeen (24/7) mittaavan aktiivisuusrannekkeen ja liikunnanohjauksen sisältävät kampanjat alkaen vain 19 euroa / hlö / kk.

 

 

Hinta riippuu yrityksen koosta ja kampanjan kestosta. Kaikki kampanjamme sisältävät luennot liikunnasta, ravinnosta, painonhallinnasta, levosta ja unen laadusta, sekä sähköisen kirjallisuuden asiaan liittyen. Painettu kirjallisuus ja palkinnot sisältyvät osaan kampanjoista. Yksityiskohdat sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

Aktiivisuusranneke on myös erinomainen liikunnallinen henkilökunta- tai asiakaslahja. Esim Joulun alla voimme toimittaa rannekkeet ennen Joulua, maksu ennen tai jälkeen vuodenvaihteen (huomioi TYKY-budjetti / lahjabudjetti). Kampanja on tällöin luonnollista aloittaa tammikuussa.

 

Panosta yhtiösi moottoriin, eli työntekijöihisi, ja aloita Teidän Firman Hyvinvointikampanja jo tänään!

 

Tarjouspyynnöt: sales(a)a2finland.fi